Cautare

4614 de rezultate pentru "examen de suplinire 2009 centre suceava" (8.65 secunde)
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
Parintii unui politist care a fost gasit impuscat in cap, in incinta postului de politie Hartop, judetul Suceava, ii acuza pe adjunctul sefului IJP Suceava, comisar-sef Victor Tauciuc, si pe seful de post din localitate, agentul-sef Gheorghe Biserica, ca au pus la cale uciderea acestuia.
Olaritul, una dintre primele indeletniciri umane, reprezinta la noi o afacere destul de banoasa. ... Mesterii de la noi au incredere in propria lor afacere, dovada fiind si sumele pe care le obtin anual din vanzarea produselor din ceramica.
Doua firme austriece vor construi din 2006 in judetul Suceava mai multe fabrici de prelucrare a lemnului, valoarea totala a investitiei depasind 500 de milioane de euro, informeaza „Monitorul de Suceava“, care-l citeaza pe prefectul judetului.
1 Suceava in care imi desfasor activitatea ca senator, se afla intr-o zona preponderent montana, cu frumuseti, bogatii si oportunitati deosebit de generoase dar si cu probleme, la fel de numeroase, specifice acestor tinuturi.
Am ceva dureri, dar fac niste exercitii de tonifiere si intarire a musculaturii, care ma vor ajuta", a declarat Paius. Handbalistul nu stie daca va redebuta cu Bucovina Suceava sau isi va amana revenirea pe teren.
Google Romania va afisa pe 1 Decembrie un logo special desenat de Iasmina Maria Raceanu Google a anuntat castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania.
Stela Lucaciu din Suceava este o prezenta constanta a targurilor Piata taraneasca organizate in curtea MTR.
Nicolai Drajmici din comuna Vatra Moldovitei, satul Paltin, judetul Suceava, participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
Calugarii de la manastirea Sihastria Raraului din Suceava, acolo unde a stat in noaptea de 14 spre 15 februarie Iulia Ionescu, eleva de 15 ani de la Colegiul Sava din Capitala, au postat pe contul de socializare al lacasului de cult o scurta relatare a celor intamplate.
Mare Mucenic Gheorghe - purtatorul de biruinta Supranumita Capela Sixtina a Estului. Este situata in satul cu acelasi nume, la 36 km de Suceava si la numai 4 km de centrul orasului Gura Humorului.
Peste 1.000 de cadre medicale sunt infectate cu COVID-19. Cele mai multe sunt din Suceava si Bucuresti. Numarul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 a ajuns la 1.031, arata cel mai recent raport trimis de Institutul National de Sanatate Publica.
Un hot a fost prins in flagrant de politisti in timp ce dadea o spargere intr-o locuinta din municipiul Suceava.
Dupa ce ca au facut greva timp de 90 de minute in partida cu Cetate Suceava, in care s-au jurat sa nu puna piciorul pe minge, poreclitii fotbalisti de la FC Botosani au mai pus de o greva si saptamina trecuta, cind nu s-au prezentat la antrenamente, fiindca nu li s-au dat o prima de joc pentru o victorie chinuita si obtinuta mai mult de arbitru decit de ei.
Tragedie in familia unui preot, in ziua de Craciun. Preotul, sotia lui si fiul lor au murit intr-un accident cumplit, aproape de Suceava. ... Toti se aflau intr-o masina lovita frontal de un sofer care mergea cu viteza. ... In masina lor se mai afla un tanar de 17 ani.
Ofiteri de la Serviciul Judetean Anticoruptie Suceava (DGA) au descins la Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Suceava.
Caz cutremurator in municipiul Suceava. Un batran uitat de lume a fost salvat de la moarte de politisti si pompieri. Suceveanul de 72 de ani locuia printre gunoaie, in conditii greu de imaginat si era subnutrit.
Podul provizoriu de la Milisauti, judetul Suceava, a inceput sa se prabuseasca, la nici patru luni de la inaugurare. O bucata din asfalt de aproape doi metri s-a desprins dupa ce debitul raului Suceava a crescut.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ... In acelasi timp, autoritatile sunt constiente ca populatia si economia nu pot suporta tarife asa de mari la gazele naturale.
google-analytics.com